U bent hier:  Home  >  Nieuws
Kinderkrant
5 februari

Kinderkrant

Zie hier de kinderkrant van februari!

Bekijk de bijlagen
Kerstviering
4 februari 11:07 uur

Kerstviering

Dit jaar hebben we met elkaar een sfeervolle kerstwandeling gelopen. De kinderen uit groep 1 t/m 6 liepen met hun ouders de wandeling en kwamen steeds belangrijke personen tegen uit het kerstverhaal. De leerlingen uit groep 7 en 8 speelden het kerstverhaal uit. Aan het eind van de wandeling kwamen ze op Kinderboerderij IJsselstee waar de stal met Jozef en Maria stond. Het Kinderkerstkoor zong kerstliederen om de avond compleet te maken.

Bekijk de foto's
Het is .....een geitje
17 januari 20:16 uur

Het is .....een geitje

Als dank voor het beschikbaar stellen van de Kinderboerderij IJsselstee voor de kerstwandeling, heeft De Trompetvogel een geit geadopteerd. Vandaag ging groep 1/2 naar de Kinderboerderij om een geit uit te kiezen en een naam te geven. We noemen haar Trompetvogeltje!

Bekijk de foto's
Voorleeswedstrijd
7 december 2017 20:36 uur

Voorleeswedstrijd

Op maandag 27 november is op de Trompetvogel de finale gehouden van de voorrondes van de Nationale voorleeswedstrijd.
Vanuit de groepen 7 en 8 zijn 6 finalisten doorgedrongen tot de schoolfinale.
Brit, Olivia en Elyssa uit groep 7.
Benaiah, Britt  en Yandi uit groep 8.
Ook in de groep 5 en 6 worden voorleeswedstrijden gehouden. Maar zij moeten nog even een jaartje (of 2) wachten tot de schoolfinale.
Alle leerlingen van de groepen 5, 6, 7 en 8 hebben kunnen horen hoe goed de finalisten zich hadden voorbereid en hoe moeilijk de jury het had om een schoolkampioen aan te wijzen. Complimenten aan alle finalisten die het aandurfden om in hun eentje op een podium voor te lezen aan ruim 120 leerlingen en hun leerkrachten. Na juryberaad viel de beslissing dat Benaiah de Trompetvogel mag vertegenwoordigen in de volgende ronde.
Dan zal gekeken worden welke leerling de Nieuwegeinse voorleeskampioen wordt.
Alle voorlezers bedankt en veel succes voor Benaiah in de volgende ronde.

Bekijk de foto's
31 oktober 2017

Peuterinloop

Pagina 2 van 3