U bent hier:  Home  >  Nieuws  >  Spaaractie van de Jumbo

Spaaractie van de Jumbo

Spaaractie van de Jumbo

Vanaf woensdag 3 oktober kunt u bij Jumbo sparen voor onze school. Bij elke besteding van €10,­ ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen.

Op de website www.jumbosparenvoorjeschool.nl kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen voor je School app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen voor je School app kunnen de schoolpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Ten slotte kunt u uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school. Bij de kleuteringang staat een box waar u ze in achter kunt laten.

Tot nu toe hebben al heel veel ouders punten ingeleverd. Hier zijn wij ontzettend blij mee! Het puntenaantal staat nu op 1721. De actie loopt nog tot dinsdag 20 november. We hopen voor die tijd nog meer punten binnen te krijgen.