U bent hier:  Home  >  Nieuws  >  Groep 8
Bezoek

Bezoek

De afgelopen tijd is groep 8 bezig geweest met het project Topvogels. Wij zijn met zijn allen buiten verschillende soorten vogels op gaan zoeken. Wij kwamen veel mooie en leuke vogels tegen!

Ook is Olympisch medaille winnares Yara van Kerkhof bij ons in de klas gekomen. Zij heeft de  tijd genomen om al onze vragen te beantwoorden, met ons op de foto te gaan  en ook iedereen heeft een handtekening gekregen. Het was een unieke ervaring!

Bekijk de foto's
Zaklamp lezen

Zaklamp lezen

Als het 's morgens nog donker is, staat in de groepen 4 t/m 8 tot aan de kerstvakantie 's morgens een kwartier zaklamplezen op het rooster.
Hierbij enkele foto's.

Bekijk de foto's
Project 'de schone stad'

Project 'de schone stad'


De kinderen zijn vandaag bezig geweest met een project omtrent 'de schone stad'.
Nadat zij verschillende gastcolleges kregen binnen de klas over het milieu, de vervuiling en het afval op de wereld, gingen zij hierna zelf op 'afvalexpeditie'. Rondom de school zijn de klassen in verschillende groepjes op zoek gegaan naar zwerfafval en hebben dit direct opgeruimd.
Uiteindelijk is er een prachtig resultaat behaald en is de omgeving weer een stuk schoner!

Groep 8 bezoekt het Rijksmuseum

Groep 8 bezoekt het Rijksmuseum

Onze leerlingen van groep 8 hebben op woensdag 11 oktober een bezoek gebracht aan het prachtige Rijksmuseum. Normaal mag je in een museum alleen maar kijken, maar op deze dag gelukkig niet. Leerlingen gebruikten al hun zintuigen tijdens de kennismaking met het dagelijks leven uit de Gouden Eeuw. Ze proefden de specerijen uit verre landen, roken het atelier van een meester schilder, voelden de jurken van rijke dames en luisterden naar instrumenten uit de 17de eeuw. Het was een geweldige, leerzame dag.

Bekijk de foto's