U bent hier:  Home  >  Nieuws  >  Groep 2
Bijna lente

Bijna lente

Bijna lente! Het was vandaag prima weer om de zandbak te openen. Na een winter waarbij de zandbak dicht bleef is dat voor de kinderen en de juffen altijd een groot feest!

Bekijk de foto's
Sint op school

Sint op school

Eindelijk was het dan zover: Sinterklaas bij ons op school op bezoek. Vol spanning hebben we de Sint buiten opgewacht, waar hij samen met twee Pieten en groep 8 aankwam in een grote verhuiswagen. Samen met de Sint en de Pieten hebben we een heel gezellige ochtend gehad en zijn we verwend met een mooi cadeautje en veel pepernoten!

Bekijk de foto's
De Trompetshow van groep 2 en 4 op vrijdag 17 nov:

De Trompetshow van groep 2 en 4 op vrijdag 17 nov:

Onze Trompetshow was een groot succes! We hebben genoten van ons optreden. Het ging over twee postbodes, Basrawi en Roan, die post rondbrachten. Zo brachten ze een brief bij het circus, waar we koorddanseressen, paarden en jongleurs bezig zagen. Ook kwamen ze bij het kabouterbos, waar 4 kabouters gezellig met kaarsjes bij hun huisje zaten. Er was ook post voor de draken, die spontaan een dans uitvoerden. Zelfs de politieagenten kregen post. Daar waren twee fietsers die door rood licht reden! De postbodes kwamen ook bij een orkest, die een prachtig lied lieten horen. De sportievelingen kregen ook een mooie brief. Zij lieten even zien, hoe sportief zij zijn. Ten slotte kwamen ze ook nog bij een paar Engelstalige muisjes, die hip hopten. Uiteindelijk was er ook nog post voor de postbodes zelf en daar waren ze heel blij mee!
We waren ook blij met zoveel ouderhulp bij het schminken, mede daardoor zagen de kinderen er nog mooier uit!

Bekijk de foto's

Wij zijn groep 2!

Proosten op het nieuwe jaar

Proosten op het nieuwe jaar

Na een heerlijke kerstvakantie kwamen de kinderen dinsdag 9 januari weer op school. Met elkaar hebben de 3 kleuterklassen geproost op het nieuwe jaar! 

Bekijk de foto's