U bent hier:  Home  >  Nieuws  >  Groep 3a
Zaklamp - lezen

Zaklamp - lezen


Met deze donkere dagen lezen we 's morgens regelmatig 10 minuten met een zaklamp in onze donkere klas.
Dit vinden we spannend en heel gezellig én zo lezen we weer een kilometer!!

Bekijk de foto's
Trompetshow 'Vriendschap'

Trompetshow 'Vriendschap'

Onze Trompetshow ging over vriendschappen. Vriendschappen tussen kinderen in een klas, hele lange vriendschappen, tussen kinderen en hun knuffel of tussen jou en een kind uit een ander land enz. We hebben gezongen, toneel gespeeld over Snip en Kikker en zijn vrienden en we hebben gedanst op het kinderboekenlied. Daarnaast was er ook nog een modeshow van enkele bekende vrienden en vertelden kinderen over hun eigen beste vriend. We hebben genoten! We hopen dat iedereen, die kwam kijken, dit ook heeft gedaan!

Bekijk de foto's

Wij zijn groep 3a

Wij zijn 20 enthousiaste lln en 2 (ook enthousiaste) juffen. We komen uit 2 kleutergroepen en zitten nu in groep 3, dus leren we iedere dag letters en met deze letters kunnen we zelfs al woorden maken! Daarnaast leren we deze letters ook al te schrijven en rekenen we tot het getal 12. Tijdens de vreedzame lessen praten we over hoe we met elkaar om willen gaan, dit schooljaar. Gelukkig hebben we ook nog een leeshoek, een huishoek, een bouwhoek, een stempelhoek en speelgoed en spellen in de klas! We hopen dat we een gezellig jaar hebben met elkaar!
Juf Mariëtte en juf Ellen.

Dansvoorstelling MBO

Studenten van de MBO dansacademie Utrecht hebben afgelopen vrijdag weer een vrolijke dansdag verzorgd voor ons.
In de klas hebben we een workshop gehad, we hebben zelf gedanst en dansspelletjes gedaan. Daarna hebben we een voorstelling van de studenten gezien. Deze dansvoorstelling ging over vriendschap. We hebben genoten! Er zijn zelfs drie leerlingen die nu denken later ook naar deze school te gaan......!