U bent hier:  Home  >  Nieuws
Kinderfestijni: Ester
6 februari

Kinderfestijni: Ester

De Protestantse Gemeente van Nieuwegein Noord organiseert voor de vierde keer een spetterend kinderfestijn. Het kinderfestijn is een leuke doe-en-beleefdag voor kinderen in de Basisschoolleeftijd over een Bijbels thema. Een weesmeisje dat koningin wordt, een oom die het opneemt tegen een valse onderkoning. Dat is in het kort het verhaal van het Bijbelboek Ester. Daarover gaat het Kinderfestijn, dat gehouden wordt in de voorjaarsvakantie op woensdag 27 februari. Rond het thema Ester zijn er allerlei workshops en spelletjes. Als afsluiting is op 3 maart de kinderdienst Ester in de Dorpskerk, Nedereindseweg 2 om 10.oo uur.

Alle kinderen in de basisschoolleeftijd zijn welkom. De toegang is gratis.
Het begint om 9:00 uur en om 13:00 uur kunt u uw kind weer ophalen. We vragen je om op tijd te komen: tussen 8.45 en 9.00 uur

Geïnteresseerd? 
Opgeven kan bij Ineke Visscher via een mail (zaalverhuur@pgnn.nl) met de naam, leeftijd van uw kind en uw telefoonnummer.

Locatie: 
PC basisschool de Trompetvogel, Parelduiker 15, 3435 EP Nieuwegein

Peuterinloop 20 februari
6 februari

Peuterinloop 20 februari

Samen met uw peuter een kijkje nemen bij ons op school? U bent van harte welkom op woensdag 20 februari van 8.45 uur tot 10.00 uur. De kinderen mogen knutselen, spelen en genieten van een prentenboek. Voor de meegekomen ouders is er een rondleiding door onze school en u krijgt ons informatiepakket.

Wilt u meer weten over onze school van heeft u nog vragen die niet beantwoord zijn, dan kunt u altijd een afspraak maken. T 030-6038529 infotrompetvogel@fluenta.nl.

We zien u graag!

Aankomst Sinterklaas
19 december 2018 16:32 uur

Aankomst Sinterklaas

Wat was het weer een leuk feest 5 december. De kinderen hebben genoten!

Bekijk de foto's
Jumbo spaar actie.
19 december 2018

Jumbo spaar actie.


Van 3 oktober tot 20 november heeft u voor de school mee kunnen sparen met de schoolpunten actie van de Jumbo. Wij zijn erg blij dat zoveel van jullie mee hebben gespaard met ons. Woensdag 19 december mochten wij als school de waarde cheque van al de gespaarde punten in ontvangst nemen.  Het bedrag dat wij in ontvangst mochten nemen is: €598,95. Hier zijn wij erg blij mee! We zullen er mooie materialen van aanschaffen. Heel erg bedankt namens de kinderen en het team van de Trompetvogel!

Eindbedrag pepernotenactie
13 december 2018

Eindbedrag pepernotenactie

We zijn zo blij dat we met onze pepernoten actie een mooi bedrag van 1200 euro hebben opgehaald voor  de crowdfundingsactie 'geef om Joost'

Met heel vrolijk versierde en zeer creatieve zakjes zijn er heel wat pepernoten verkocht!De leerkrachten en leerlingen van groep 6 en 7 hebben zich de blaren op de vingers getekend.

Met hulp van ouders alle zakjes gevuld en met hulp van leerlingen verkocht! Wat een positieve sfeer. Het bedrijf ASR waar meneer Blom werkt heeft ook nog een heel mooie aanvulling van 300 euro gedaan.

Met heel veel plezier zullen wij dit mooi bedrag storten,

Pagina 1 van 2