U bent hier:  Home  >  Nieuws
1500 euro voor wandelen voor water!
Gisteren

1500 euro voor wandelen voor water!

Op 18 mei heeft De Trompetvogel geld opgehaald voor kinderen in Bangladesh die geen goede voorzieningen hebben. In totaal is bijna 1500 euro opgehaald. Via de twee onderstaande linkjes kunt u de foto's en een filmpje bekijken.

https://photos.app.goo.gl/tHRKO0pfp7Zziy0H2

https://youtu.be/wM9AC7K6pK0

Wandelen voor water
14 mei

Wandelen voor water

Aanstaande vrijdag 18 mei gaan groep 6,7 en 8 lopen voor het project Wandelen voor Water. Dit project gaat over kinderen in Bangladesh die geen of nauwelijks toegang hebben tot schoon drinkwater. Met deze fundraising halen de kinderen geld op zodat hun leeftijdgenoten in Bangladesh in plaats van elke dag 6 kilometer te moeten lopen om water te halen naar school kunnen.

Om om 10:00 uur starten de kinderen met een route door Nieuwegein. Het begin en startpunt zijn de school. De tocht gaat van start na de opening door iemand van de gemeente Nieuwegein.

De Rotary van Nieuwegein sponsort deze activiteit en helpen met de organisatie.

Peuterinloop!
15 maart 07:49 uur

Peuterinloop!

Samen met uw peuter een kijkje nemen bij ons op school?

Kom woensdag 21 maart naar onze peuterinloop!

Kinderkrant
5 februari

Kinderkrant

Zie hier de kinderkrant van februari!

Bekijk de bijlagen
Kerstviering
4 februari 11:07 uur

Kerstviering

Dit jaar hebben we met elkaar een sfeervolle kerstwandeling gelopen. De kinderen uit groep 1 t/m 6 liepen met hun ouders de wandeling en kwamen steeds belangrijke personen tegen uit het kerstverhaal. De leerlingen uit groep 7 en 8 speelden het kerstverhaal uit. Aan het eind van de wandeling kwamen ze op Kinderboerderij IJsselstee waar de stal met Jozef en Maria stond. Het Kinderkerstkoor zong kerstliederen om de avond compleet te maken.

Bekijk de foto's
Pagina 1 van 2