U bent hier:  Home  >  Nieuws
Aankomst Sinterklaas
19 december 2018 16:32 uur

Aankomst Sinterklaas

Wat was het weer een leuk feest 5 december. De kinderen hebben genoten!

Bekijk de foto's
Jumbo spaar actie.
19 december 2018

Jumbo spaar actie.


Van 3 oktober tot 20 november heeft u voor de school mee kunnen sparen met de schoolpunten actie van de Jumbo. Wij zijn erg blij dat zoveel van jullie mee hebben gespaard met ons. Woensdag 19 december mochten wij als school de waarde cheque van al de gespaarde punten in ontvangst nemen.  Het bedrag dat wij in ontvangst mochten nemen is: €598,95. Hier zijn wij erg blij mee! We zullen er mooie materialen van aanschaffen. Heel erg bedankt namens de kinderen en het team van de Trompetvogel!

Eindbedrag pepernotenactie
13 december 2018

Eindbedrag pepernotenactie

We zijn zo blij dat we met onze pepernoten actie een mooi bedrag van 1200 euro hebben opgehaald voor  de crowdfundingsactie 'geef om Joost'

Met heel vrolijk versierde en zeer creatieve zakjes zijn er heel wat pepernoten verkocht!De leerkrachten en leerlingen van groep 6 en 7 hebben zich de blaren op de vingers getekend.

Met hulp van ouders alle zakjes gevuld en met hulp van leerlingen verkocht! Wat een positieve sfeer. Het bedrijf ASR waar meneer Blom werkt heeft ook nog een heel mooie aanvulling van 300 euro gedaan.

Met heel veel plezier zullen wij dit mooi bedrag storten,

Kinderboekenruilmarkt
3 oktober 2018 16:13 uur

Kinderboekenruilmarkt

Op woensdag 3 oktober hebben wij de Kinderboekenweek geopend door middel van een vriendjesspeurtocht. De kinderen van de bovenbouw werden gekoppeld aan een jonger kind. Samen mochten zij door de gehele school op zoek gaan naar bekende vriendjes. De kinderen waren enthousiast aan het zoeken. Daarnaast hebben de oudere kinderen, de jongere kinderen voorgelezen.
Om 14.00 uur begon de Kinderboekenruilmarkt! De kinderen hebben met een waardebon een nieuw boek kunnen uitzoeken. Er was veel belangstelling.


Bedankt voor alle binnengekomen boeken! Met de opbrengst van 75 euro gaan wij mooie nieuwe boeken voor school kopen.

Bekijk de foto's
Spaaractie van de Jumbo
3 oktober 2018

Spaaractie van de Jumbo

Vanaf woensdag 3 oktober kunt u bij Jumbo sparen voor onze school. Bij elke besteding van €10,­ ontvangt u een schoolpunt. Deze schoolpunten kunt u toekennen aan een school van uw keuze. Wij willen u natuurlijk vragen ze aan onze school te geven. Van de punten die we ophalen kunnen wij namelijk extra leer- en spelmaterialen voor de kinderen aanschaffen.

Op de website www.jumbosparenvoorjeschool.nl kunt u onze school opzoeken en zien wat onze spaardoelen zijn. Op deze site kunt u de schoolpunten ook direct aan onze school toekennen. Daarnaast kunt u de punten ook scannen met de Jumbo Sparen voor je School app. Deze app is beschikbaar voor zowel IOS- als Android telefoons en is te downloaden in de App Store of Google Play Store. Met de Jumbo Sparen voor je School app kunnen de schoolpunten heel makkelijk en snel gescand en geactiveerd worden. Ten slotte kunt u uw gespaarde punten ook inleveren bij ons op school. Bij de kleuteringang staat een box waar u ze in achter kunt laten.

Tot nu toe hebben al heel veel ouders punten ingeleverd. Hier zijn wij ontzettend blij mee! Het puntenaantal staat nu op 1721. De actie loopt nog tot dinsdag 20 november. We hopen voor die tijd nog meer punten binnen te krijgen.