U bent hier:  Home  >  Nieuws
Trompetshow groep 7
12 juni

Trompetshow groep 7

Groep 7 heeft afgelopen vrijdag geschitterd tijdens de Trompethow!

Ze namen iedereen mee naar restaurant “Wat de pot schaft” en restaurant AN-DIJ-VI-YA-KI.  Twee restaurants met dezelfde kok, serveerster en hulpjes.  Eerst namen wij een kijkje in de keuken van restaurant "Wat de pot schaft". Daar liep het niet helemaal lekker. De kok was heel erg tevreden over zijn kookkunsten maar de rest van het personeel niet zo. Gelukkig had het personeel  een fantastisch idee om het eten wat hipper te maken. En dat idee was eigenlijk heel eenvoudig..

Hoe je van een restaurant een echte sterrentent kunt maken heeft groep 7 laten zien. Alles is gelukkig goed gekomen.
Restaurant "Wat de pot schaft" gaat voortaan door het leven als AN-DIJ-VI-YA-KI!

Bekijk de foto's
Kinderkrant juni 2018
5 juni 12:57 uur

Kinderkrant juni 2018

De nieuwe kinderkrant is uit! In deze kinderkrant een interview met juf Coby, een verhaal over wandelen voor water. Verder nog lekkere recepten en een moppentrommel. Als laatste heel veel nieuws uit de verschillende klassen.

Bekijk de bijlagen
1500 euro voor wandelen voor water!
23 mei

1500 euro voor wandelen voor water!

Op 18 mei heeft De Trompetvogel geld opgehaald voor kinderen in Bangladesh die geen goede voorzieningen hebben. In totaal is bijna 1500 euro opgehaald. Via de twee onderstaande linkjes kunt u de foto's en een filmpje bekijken.

https://photos.app.goo.gl/tHRKO0pfp7Zziy0H2

https://youtu.be/wM9AC7K6pK0

Wandelen voor water
14 mei

Wandelen voor water

Aanstaande vrijdag 18 mei gaan groep 6,7 en 8 lopen voor het project Wandelen voor Water. Dit project gaat over kinderen in Bangladesh die geen of nauwelijks toegang hebben tot schoon drinkwater. Met deze fundraising halen de kinderen geld op zodat hun leeftijdgenoten in Bangladesh in plaats van elke dag 6 kilometer te moeten lopen om water te halen naar school kunnen.

Om om 10:00 uur starten de kinderen met een route door Nieuwegein. Het begin en startpunt zijn de school. De tocht gaat van start na de opening door iemand van de gemeente Nieuwegein.

De Rotary van Nieuwegein sponsort deze activiteit en helpen met de organisatie.

Peuterinloop!
15 maart 07:49 uur

Peuterinloop!

Samen met uw peuter een kijkje nemen bij ons op school?

Kom woensdag 21 maart naar onze peuterinloop!

Pagina 1 van 3